Logo

Hoogwaardige grondstoffen zorgen ervoor dat ieder gebakje dat ietsje meer krijgt. We proberen ervoor te zorgen dat zowel de smaak als het oog vindt wat hij zoekt. Daarbij houden we rekening met wat het seizoen ons biedt.

Aardbeigebak

Zanddeeg, banketbakkersroom & aardbeien.
Als individueel gebak of voor 4-6-8-10-12 personen.

Biscuit crème fraiche

Zanddeeg, laagjes biscuit, slagroom & fruit.
Als individueel gebak of voor 4-6-8-10-12 personen.

Citroengebak

Zanddeeg, citroencrème & merengue.
Als individueel gebak of voor 4-6-8 personen.

Bresilienne maison

Flangebak, crème fraiche, gekarameliseerde hazelnoten, hazelnootcrumble met gebrande bladerdeeg.
Als individueel gebak of voor 4-6-8-10 personen.

Foret-noir

Chocoladebiscuit, fondantchocolademousse & crème fraiche.

Voor 4-6-8-10-12 personen.

Frambozengebak

Frambozen, biscuit, crème prise & bladerdeeg.
Als individueel gebak of voor 4-6-8-10-12 personen.

Frambozentartelet

Frambozen, mascarponecrème & zanddeeg.

Als individueel gebak of voor 4-6-8-10 personen.

Fruittaart

Zanddeeg, crème prise & fruit.
Als individueel gebak of voor 4-6-8 personen.

Javanais

Mokka crème au beurre & amandelbiscuit met een koffie ganache.
Als individueel gebak of voor 4-6-8-10-12-14 personen.

Miserable

Vanille crème au beurre & amandelbiscuit.
Als individueel gebak of voor 4-6-8-10-12-14 personen.

Profiterol

Gekaramelliseerde soesjes gevuld met banketbakkersroom, ganache & Bretoens zanddeeg.
Als individueel gebak of voor 4-6 personen.

Samba

Krokante bodem van feuilletine en chocolade, melk- en fondantchocolademousse, biscuit van chocolade & ganache.
Als individueel gebak of voor 4-6-8-10-12 personen.

Noisette

Hazelnootdacquoise, krokantje van hazelnoten, chocoladeganache en laagjes melkchocolade.

Enkel verkrijgbaar als individueel gebak.

Drooggebak

In ons assortiment drooggebak vindt u onder andere rijsttaart, carré confituur, appelflap, appelgebak, flan gebak, franchipoire, eclair en broodpudding.

Mini gebak

éclair - carré confituur - javanais - misérable - noisette - profiterol - aardbei - framboos - citroen - choc de chocolat